Schapnieuws
10-09-2016
Het Stripschap en De Stripdagen hebben sinds afgelopen zondag weer een volwaardig dagelijks bestuur.

Tijdens de 80e Algemene Ledenvergadering van 4 september in De Koningshof in Veldhoven werden Margreet de Kloe en Aat Hendrikson gekozen tot respectievelijk secretaris en penningmeester.

Meerten Welleman gaat zijn vijftiende jaar in als voorzitter.


Foto : Ronald Kroon

Versterking van het bestuur is nog steeds hard nodig. Er worden momenteel gesprekken gevoerd met kandidaat-bestuurders, maar er is altijd plaats voor meer stripliefhebbers om de ambities die Het Stripschap en De Stripdagen hebben te realiseren.

De komende Stripdagen worden overigens gehouden op 4 en 5 maart 2017 in De Broodfabriek in Rijswijk.


19-08-2016
Nieuwe datum voor de 80e Algemene Ledenvergadering

De 80e ALV van Het Stripschap stond gepland op 18 juni in het nieuwe museum Strips! in Rotterdam. Die ALV kon toen niet doorgaan omdat er nog teveel onduidelijk was over zowel bestuurlijke als financiƫle zaken, terwijl we juist beloofd hadden om hierin meer duidelijkheid te geven.

Inmiddels staat alles weer redelijk op de rit en krijgt het bestuur bovendien versterking van waarschijnlijk drie nieuwe bestuurders. Daarom staat de ALV nu definitief gepland op zondag 4 september in De Koningshof in Veldhoven tijdens het Brabants Stripspektakel. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@stripschap.nl. Alle stukken zijn te lezen op de website. Het festival zelf begint uiteraard al op zaterdag 3 september. Het Stripschap is aanwezig met een stand en stripmakers.

 

De stukken van de ALV vind je hier.

 


13-06-2016
Laatste nieuws De Algemene Ledenvergadering van 18 juni in Museum Strips! gaat niet door.

Laatste nieuws

De Algemene Ledenvergadering van 18 juni in Museum Strips! in Rotterdam gaat niet door.

Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De Open Dag van Museum Strips! gaat uiteraard wel door. Het publiek is welkom vanaf 12.00 uur. Voor meer info: http://stichtingstrips.nl/


01-01-1970

Vorige | 6-9 / 9 |